2013-11-09 09:49:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jó formában van

Napi horoszkóp november 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Magánélete folyamatos változásokon, viharokon megy keresztül mostanában. Úgy érzi, folyton olyan választások elé kényszerül, amikben lehetetlen jól döntenie. Ma mégis meg kell próbálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon jó formában van, és ez ma valahogy a külsején is meglátszódik. Ha ma nem hódít meg valakit, akkor soha. Még az a bizarr ötlet is felmerülhet önben, hogy a saját házastársát döbbenti meg, és csábítja hihetetlen kalandokra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha eddig betegeskedett is, mostanra igen sokat javult az állapota. Ha mégis volna valami nyavalyája, amivel régóta nem törődik, mert csak legyint rá, akkor most arra is sort keríthet, hogy végre kezelésbe vegye.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az egyik rokona kérheti öntől a segítségét. Ne tagadja meg tőle, már csak azért sem, hiszen különösképpen kedveli őt. Ráadásul azzal, hogy ma segít rajta, olyan tapasztalatokat szerezhet, amiknek később maga is a hasznát veszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Új lehetőségek adódhatnak az életében, még egy új állást is találhat. A mai napon forgolódjon sokat az emberek között, mert nem tudni, hogy kit hoz az útjába a sorsa. Valaki, akivel ma összefut, hamarosan fontossá válhat az életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Őrült tempót diktál magának, pedig nem szabadna annyira elhanyagolnia magát. A testére és a lelkére is jobban oda kellene figyelnie, ha nem akar megbetegedni. Tegye ma szabaddá a délutánját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy különleges találkozásra kerülhet sor a mai napon. Ez akár sorsfordító is lehet az életében, csak vegye észre az illetőt. Amaz ugyanis annyira szerény és visszahúzódó, hogy nem fogja önt megszólítani. Ezt magának kell megtennie.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fontos napok előtt áll, a jövő héten nagy harcokra számíthat a munkahelyén. Nem mindegy, hogy milyen testi és lelki kondícióval vág bele. Pihenjen sokat, kiránduljon, menjen színházba, töltekezzen, erősítse magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma összehozhatja a sorsa valakivel, akitől nagyon jó tanácsokat, támogatást kaphat. Még ha elsőre bántónak is érzi, amit mond, jól teszi, ha megfogadja a javaslatait. Ideje, hogy erőt mutasson, és felkészüljön a cselekvésre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobban oda kellene figyelnie arra, akit szeret. Az nem elég, ha azt gondolja, hogy ami önnek jó, az a másiknak is. Vegye figyelembe a másik igényeit is. Ön hiába szereti a metál zenét, ha a kedvesének a charleston a mindene.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma kétszeresen is meg kellene gondolnia, hogy kinek mit mond és főleg, hogy kiről. A szószátyárságával rosszindulatú pletykalavinát indíthat meg. Erre pedig sem önnek, sem annak nincs szüksége, akinek a titkát kifecsegné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Összezavarodtak ön körül a dolgok. Semmi sem megy úgy, ahogy azt elvárná. De a szeretet sohasem működik az elvárásoknak megfelelően. Azt ki is kellene érdemelni. A pénz ehhez nem elégséges. Hivatkozni rá pedig egyenesen hiba.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: